Kamil Radziwolski ma 31lat. Z zawodu jest dziennikarzem a z zamiłowania kucharzem .
- Pasję do gotowania i tworzenia nowych potraw odkryłem podczas współprowadzenia programu kulinarnego w tv w 2011 roku. Dzisiaj realizuje się w kuchni w młodym i dynamicznym zespole kucharzy Sali Bankietowej Rezydencja . Jako zespół tworzymy kuchnię tradycyjną, polska, przeplataną nowoczesnością. Dzięki temu nasi goście są usatysfakcjonowani tak jak i nasz zespół - mówi Kamil Radziwolski.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?